Informace o zpracování osobních údajů

Pod značkou PPCdata. pracujeme jako dva samostatní konzultanti:

  • Jan Vojtovič – Vojtovič s.r.o.
    Vrbova 1385/13A, Kylešovice, 747 06 Opava
    IČ: 07237928
    Spisová značka C 75057/KSOS Krajský soud v Ostravě
  • Jan Nachtigal
    K mlýnu 818/36, 181 00 Praha 8
    IČ: 68401906

S jakými Vašimi daty pracujeme:

Abychom se mohli spojit ohledně Vaší poptávky našich služeb, mám na stránkách kontaktní formulář. Údaje, které do něj vypíšete budeme zpracovávat za účelem odpovědi na Vaši zprávu. Pokud se dále domluvíme na další spolupráci, budeme zpracovávat Vaše jméno, kontaktní údaje (e-mail, telefon), Vaše podnikatelské údaje a případně data, která nám předáte za účelem poskytování našich služeb. V případě, že se na spolupráci nedomluvíme, Vaše údaje do 1 měsíce trvale odstraníme. V případě spolupráce budeme Vaše data zpracovávat 10 let od ukončení naší spolupráce. Veškerá tato práce s daty je možná díky tzv. nařízení GDPR.

Na našich webech fungují i cookies, které využíváme. Konkrétně se jedná o cookies pro fungování a měření návštěvnosti našich stránek. Takové nakládání s cookies nám umožňuje opět GDPR, na základě tzv. oprávněného zájmu.

Cookies pro nás shromažďují tyto služby:

  • Google Analytics. Tu provozuje Google Ireland Ltd., sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko, podle svých podmínek, které najdete zde.
  • Google Ads. Tu provozuje Google Ireland Ltd., sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko, podle svých podmínek, které najdete zde.

Pokud byste nás potřebovali ohledně vašich dat a naší práce s nimi kontaktovat, napište nám na e-mail info@socialdata.cz.

Nařízení GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES) vám dává spoustu práv. Mezi nimi je právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké osobní údaje zpracováváme, vyžádat si přístup k vašim osobním údajům, nechat je aktualizovat nebo opravit, chtít omezení zpracování, kopii osobních údajů, přenos osobních údajů nebo požadovat výmaz. Pokud si myslíte, že s osobními údaji nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud. Věříme ale, že k této situaci nebudete mít nikdy důvod.